skæremaskine
printer
flatbed
seriegrafi
rulleprint
flatbed bro

Om Print & Screen A/S (Advance Screen A/S)

Hos Print & Screen A/S er samarbejde et nøgleord, og det er i alle faser fra idé/tilbud til færdig leveret opgaver.
Vi er meget opmærksomme på at opgaverne vi løser for vores kunder, køre som "smurt i olie" og at vores kunder altid får den rigtige kvalitet, til tiden.
Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig i "gode kompetente hænder" når de får udført en opgave hos os. Derfor sætter vi os ind i vores kundens opgaver fra starten, så vi er på forkant med tingene, og f.eks. kan være behjælpelige med opgaveløsninger når dette er ønsket.
Dette plejer at udmønte sig i langvarige relationer til vores kunder. Og det er vi faktisk ret stolte af.
Vi sætter én ære i altid at tilbyde en engageret indsats, uanset om opgaven er ét byggeplads skilt, eller det er en landsdækkende kampagne til "Rådet for større færdsel sikkerhed" vi fremstiller.

 

Advance Screen A/S blev etableret 30/9 1992.

Det startede som et SERIGRAFI firma, deraf navnet Advance Screen.
Der er løbende blevet investeret i Serigrafi-produktionsudstyr siden starten, i større og hurtigere maskiner, for at følge med efterspørgslen.
Vi har samtidig løbende udvidet vores lokale-størrelser, så vi i dag har 810 M2 produktionslokaler.
Den sidste nye investering vi har gjort, er en Flatbed- & rulle- printer, med tilhørende konturskære.
Derfor har vi pr. 1 April 2011, valgt at skifte navn til Print & screen A/S, for at gøre det mere "up to date", og med et mere tidssvarende logo.
Det er ene og alene af den grund vi har skiftet navn. Det er stadigvæk Glenn Larsen der er indehaver af firmaet, adressen er den samme, tlf. nr. er det samme, bankkonto er det samme… ja, alt det vi var og kunne er det samme, nu blot udvidet med en printafdeling.