rulleprint
seriegrafi
printer
flatbed
flatbed bro
skæremaskine

Værdinormer

Hos Print & Screen A/S er samarbejde et nøgleord, og det er i alle faser fra idé/tilbud til færdig leveret opgaver.
Vi er meget opmærksomme på at opgaverne vi løser for vores kunder, køre som "smurt i olie" og at vores kunder altid får den rigtige kvalitet, til tiden.


Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig "i gode kompetente hænder" når de får udført en opgave hos os. Derfor sætter vi os ind i vores kundens opgaver fra starten, så vi er på forkant med tingene, og f.eks. kan være behjælpelige med opgaveløsninger når dette er ønsket.


Dette plejer at udmønte sig i langvarige relationer til vores kunder. Og det er vi faktisk ret stolte af.
Vi sætter én ære i altid at tilbyde en engageret indsats, uanset om opgaven er ét byggeplads-skilt, eller det er en landsdækkende kampagne til "Rådet for større færdsel sikkerhed" vi fremstiller.

For at kunne leve op til vores egne krav om samarbejde og ønsker fra vores kunder, har vi valgt at investere i en Flatbed og rulle printer.  Den komplimenterer vores hidtidige primære område "serigrafi" på strålende vis. Den høje lysægtehed, de store formater, tykke og tynde materialer & hvid farve.

Så nu er vi også på forkant med de små og mindre oplag, i en super kvalitet.. nok markedets bedste.

Igennem vores uddannelse og store erfaring som serigrafer, har vi den nødvendige farve & materiale kompetence, som er meget vigtig for altid at få det optimale ud af hver enkel opgave, med hensyntagen til de forskellige materialer, og brugen af disse.