skæremaskine
rulleprint
flatbed
seriegrafi
flatbed bro
printer

Udstyr

Vi har netop investeret i en Océ FLADBED Printer med rulle til rulle funktion, som printer med UV-farver i cmyk og hvid.


Vi har netop valgt denne Flatbed løsning, fordi den komplimenterer vores hidtidige primære område "serigrafi", med stor lysægtehed, store formater, tykke og tynde materialer & hvid farve.


Farverne cmyk og hvide kan kombineres efter ønske: De kan printes over, under eller over og under hinanden….. Lige som i Serigrafi… og de 2 tryktyper i kombination.


Igennem vores uddannelse og store erfaring som serigrafer, har vi den nødvendige farve & materiale kompetence, som er meget vigtig for altid at få det optimale ud af hver enkel opgave, med hensyntagen til de forskellige materialer, og brugen af disse.


Vi har også investeret i en konturskære/folieplotter, så vi udover stans, skære og hulning, nu også kan tilbyde figur-skåret emner i folier.


Vi har selvfølgelig færdiggørelse, pakning og distribution i vores service-vifte.


Vi glæder os til at servicere dig, og er selvfølgelig til din rådighed som producent og SAMARBEJDSPARTNER.

 

En rulle printer fungere som en alm. printer. Printhovedet bevæger sig frem og tilbage hen over materialet der bliver rulle fremført hen over valser. (derfor er det kun tynde materiale rulleprintere kan printe på).

En Flatbed betyder at man ligger plade-materialer (op til 48 mm tykkelse) på et suge-bord, så pladerne ikke flytter sig. Printhovederne er monteret på en bom. Bommen kører hen over pladematerialerne, samtidig med at printhovederne bevæger sig frem og tilbage henover emnerne, mens den printer. Dette er en ÆGTE Flatbed printer.

Serigrafi udmærker sig spec. ved at farverne er meget holdbare, og uanset hvilket materiale vi måtte blive præsenteret for, kan vi altid (næsten) finde en farvetype som binder. Serigrafi er god i store oplag i materialer som offset ikke kan trykke på, såsom plast, kraftige materialer som pap, klistermærker osv. I Serigrafi trykker man med forholdsvis dækkende farver. F.eks. er tryk med rene farver (Pantone/Ral/NCS) helt uovertruffen. Derfor er den f.eks. også perfekt til klare materialer(gennemsigtig). Vi kan trykke med spec. farveeffekter såsom floureserende, glimmer, skrabesølv, lim osv. som ingen andre trykmetoder kan tilbyde. Så længe materialet er plano, vil serigrafi altid være en trykmetode der skal overvejes. (max. str. hos os er dog 1250x1870x50 mm)